Ultraljud Uppsala

Ultraljudsundersökningar för alla

Freja Mottagning är det självklara valet för dig som söker en trygg ultraljudsundersökning. Vi är stolta över att erbjuda en säker och professionell miljö för dig och ditt kommande barn. Vårt fokus ligger på noggrann ultraljudsdiagnostik, där våra erfarna ultraljudsbarnmorskor använder avancerad 2D och 3D/4D-teknik. Med våra duktiga specialister i spetsen strävar vi efter att ge dig det stöd och den trygghet du behöver för att göra ett ultraljud Uppsala. Vi är här för att stötta dig genom hela resan mot föräldraskapet!

Ultraljud i Uppsala? Besök oss i Enköping istället!

Du som bor i Uppsala är varmt välkommen att boka ditt ultraljud hos oss. Vi tar nämligen emot besökare från alla närliggande orter och städer, men även du som tillhör en annan region eller barnmorskemottagning. Därför kan även du som söker en mottagning för ultraljud Uppsala vända dig till Freja Mottagning. För att det ska vara enkelt och smidigt för dig krävs dessutom ingen remiss för att utföra ett ultraljud hos oss.

Smidiga betalningsalternativ som passar dig

Vi strävar efter att göra din upplevelse så bekväm som möjligt och erbjuder därför flexibla betalningsalternativ. Du kan välja att betala på plats med Swish, eller vid ett senare tillfälle med faktura via Qliro. Många av våra besökare vill gärna ha med sig ett minne hem från undersökningen. Därför erbjuder vi möjligheten att köpa med sig både foto och film från ultraljudet. På så sätt får du chansen att dela din upplevelse med familj och vänner.

Vad gäller vid sen avbokning?

Vi vet att livet kan vara oförutsägbart. Om du behöver avboka din ultraljudsundersökning mindre än 24 timmar innan det bokade besöket avgår full debitering. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Freja Mottagning i Enköping för ditt ultraljud Uppsala. Boka ditt ultraljud hos oss för en trygg och professionell upplevelse där din hälsa står i fokus!

Våra Ultraljudsundersökningar

Boka tid dygnet runt