Ultraljud Stockholm

Ultraljudsundersökning för dig i Stockholm

Freja Mottagning i Enköping är det trygga valet för dig i Stockholm som letar efter en ultraljudsmottagning där din hälsa står i centrum. Hos oss träffar du erfarna barnmorskor som ser till att du känner dig säker och bekväm genom hela graviditeten. Vi erbjuder professionell vård med avancerad 2D och 3D/4D-teknik, vilket möjliggör detaljerade bilder av hög kvalitet.

Hos oss skapas minnesvärda ögonblick som du kan dela med nära och kära. Med våra duktiga specialister får du rätt stöd och vägledning, men också fina minnen att ta med hem. Varmt välkommen att boka din ultraljudsundersökning hos oss!

Certifierade barnmorskor utför ultraljudsundersökningar i lugn miljö

Din graviditet är det viktigaste för oss. Vi strävar efter att skapa en fin upplevelse där du känner dig sedd och får svar på frågor och funderingar. Våra barnmorskor är erfarna stöttepelare med stor kunskap kring allt som rör graviditet. Vi kan därför lova att ditt ultraljud hos oss kommer kännas tryggt med all stöttning du behöver. På Freja Mottagning kan du alltid räkna med ett fint bemötande i en lugn miljö.

Ultraljud i Stockholm? Besök oss i Enköping istället!

Oavsett vilken region eller barnmorskemottagning du tillhör är du välkommen till Freja Mottagning i Enköping. Det betyder att även du som bor i andra städer kan boka ditt ultraljud hos oss. Om du exempelvis tänkt utföra ett ultraljud i Stockholm är du varmt välkommen till oss i stället. Att boka en tid och besöka oss ska vara enkelt och smidigt, därför krävs heller ingen remiss.

Flexibla betalningsalternativ

För att göra ditt besök hos oss så smidigt som möjligt erbjuder vi flexibla betalningsalternativ. Det innebär att du kan välja att betala på plats med Swish, eller vid ett senare tillfälle med faktura via Qliro om du föredrar det. För den som vill finns möjlighet att köpa med foto och film från ultraljudsundersökningen – ett fint minne att dela med vänner och familj.

Vi ser fram emot att vara en del av din spännande resa mot föräldraskapet. Kom och upplev trygghet, expertis och omsorg hos Freja Mottagning i Enköping. Välkommen!

Kom ihåg att om du behöver avboka din ultraljudsundersökning mindre än 24 timmar innan det bokade besöket avgår full debitering.

Våra Ultraljudsundersökningar

Boka tid dygnet runt