Lediga tjänster

Välkommen med din ansöka till en trevlig attraktiv arbetsplats där varje medarbetares arbetsinsats är viktig och varje persons insats behövs !

Freja Barnmorskemottagning har funnits i 8 år och är ett växande företag. Vi driver barnmorskemottagning och ultraljudsklinik i Enköping. Vi bistår även med uthyrning av Barnmorskor.

Är du utbildad  barnmorska, specialiserad inom ultraljud och  intresserad av nya utmaningar där du får möjlighet att berika ditt yrkesliv genom varierande uppdrag, självklart med en trygg anställning, tveka inte att höra av dig till oss. Vi annonserar regelbundet på platsbanken.

Vi du arbeta på en arbetsplats som erbjuder:

  • Konkurrenskraftig lön
  • Privat sjukvårdsförsäkring vid fast anställning.
  • Friskvårdsbidrag 5000 sek/heltid/år
  • Modern & trevlig arbetsmiljö i vackra Fannalund
  • Handledning
  • Möjlighet till kompetens utveckling
  • Möjlighet att arbeta i ett företag där du får chans att påverka och att växa som individ

Ultraljudsbarnmorska

Arbetslivserfarenhet 2-4 år

Krav

Barnmorska, öppen vård/mödravård –  2-4 års erfarenhet

Anställningsform

Behovsanställning. Kan kombineras med utökad tid och fast anställning på Barnmorskemottagningen.

Om jobbet

Freja Barnmorskemottagning & Konsulttjänster AB har funnits i 8 år och är ett växande företag, vi driver barnmorskemottagning i Enköping och arbetar även med konsultuppdrag. Vi är stolta pristagare som årets nystartare på Guldstänk 2016. Vi är ett glatt team på sex personer som arbetar i företaget, men vi växer så det knakar och därför behöver vi bli fler. Därför söker vi efter dig som älskar utmaningar och vill vara med på vår spännande resa.

Är du utbildad Ultraljudsbarnmorska som brinner för ditt yrke? Vill du ingå i ett glatt och härligt team? Då är kanske detta arbete rätt för dig!Nu startar vi upp vår nya ultraljudsmottagning i våra underbara nya lokaler!Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med ultraljudsutbildning och som vill ha ett spännande och varierande arbete då du kommer att arbeta i våra nya härliga lokaler i Fannalund. Naturligtvis brinner du för ditt yrke och de människor du möter dagligen. Du har lätt för att samarbeta, men tycker även om att arbeta självständigt. Våga fatta beslut och ha förmågan att prioritera arbetet för verksamhetens bästa är något som är naturligt för dig. Du känner dig trygg i din yrkesroll och känner att du är redo för nya utmaningar. Hos oss står ett gott patientbemötande alltid i fokus!

Dina främsta arbetsuppgifter och våra förväntningar på dig kommer att vara:

  • Att du ger förstklassig bemötande till våra patienter och överträffar patientens förväntningar
  • Att möta patienter och kunder på ett kunnigt och professionellt förhållningssätt.
  • Vi söker dig med kompetens att utföra: Rutin ultraljud, Tidigt ultraljud, Tillväxt ultraljud, KUB-testNIPT-test, inkl ultraljud.

Rekryteringen sker löpande. Så ansök så snart du kan!