fbpx

Barnmorskemottagning Bålsta

Besök vår barnmorskemottagning för gratis vård under din graviditet

Graviditeten är en speciell tid som oftast är fylld av glädje och förväntningar, men ibland även oro och många funderingar. Vi på Freja Mottagning i Enköping vill vara din stöttepelare och erbjuder kostnadsfri vård under hela din graviditet.

Vår personal består av legitimerade barnmorskor som är specialiserade på graviditet, förlossning och kvinnors reproduktiva hälsa. Med många års erfarenhet och omfattande kunskap finns vi här för att vägleda och stötta dig genom denna viktiga period i ditt liv. Freja Mottagning är en plats där du kan få stöd och svar på dina frågor. Vi strävar efter att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen hos oss.

Barnmorskemottagning i Bålsta? Besök oss i Enköping istället!

Vi hälsar alla varmt välkomna till Freja Mottagning i Enköping, även du som tillhör en annan region eller familjeläkarmottagning. Det betyder att du som bor i exempelvis Bålsta, Uppsala, Västerås, eller Sala kan boka en tid hos oss.

Om du tänkt besöka en barnmorskemottagning i Bålsta är du alltså välkommen till oss i Enköping i stället. Vårt vårdavtal med Region Uppsala innebär att de allra flesta av dina besök hos oss är helt kostnadsfria. Här behöver du heller ingen remiss för att få vård av våra duktiga barnmorskor.

Vi är en specialiserad barnmorskemottagning för dig i Bålsta

Freja Mottagning är en barnmorskemottagning där ditt välmående står i centrum. Här erbjuds du regelbundna besök där vi noggrant följer upp din och ditt barns hälsa. Här kan du mäta ditt blodtryck, kontrollera fostrets tillväxt och utföra relevanta tester för att upptäcka eventuella komplikationer eller risker i ett tidigt skede.

Vårt engagemang sträcker sig även längre än vård under graviditeten. Vi kan guida dig i val av preventivmedel och erbjuder information samt rådgivning kring abort och akuta p-piller. Oavsett vilka frågor eller behov du har finns vi här för att ge dig svar och stöd. Vi välkomnar alla oavsett kön eller sexuell läggning och strävar efter att skapa en inkluderande och respektfull miljö. All rådgivning på vår barnmorskemottagning är gratis.

Våra Ultraljudsundersökningar

Boka tid dygnet runt!

Vaccinera dig kostnadsfritt mot HPV

På vår barnmorskemottagning erbjuder vi kostnadsfri vaccination mot HPV för kvinnor födda mellan 1994 och 1999. Här kan du också göra gynekologiska hälsokontroller och cellprovscreening för att upptäcka tidiga tecken på cellförändringar eller HPV. I vårt arbete ingår även provtagning för sexuella överförbara sjukdomar och smittspårning.

Varmt välkommen till Freja Mottagning i Enköping

Vaccinera dig kostnadsfritt mot HPV