Vårt Team

guld

Vi som arbetar på Freja mottagning har lång erfarenhet inom hälso- sjukvård och brinner för vårt yrke samt mötet med varje kund. Vi lägger stor vikt vid att varje individ får ett professionellt bemötande.

Hos oss står ett förstklassigt bemötande alltid i fokus och vi arbetar efter ledorden

Omtanke
Engagemang
Kompetens


Tove Stark, ägare och grundare av Freja mottagning

Leg. Barnmorska
Fil. Mag i sexuell Hälsa
Klinisk Sexolog
Urologisjuksköterska

Tove har 28 års erfarenhet inom hälso- sjukvård varav 10 år som barnmorska. Hon är invald i barnmorskeföreningen där hon tillsammans med andra barnmorskor bidrar med sin erfarenhet för att utveckla yrket i framtiden. Hon arbetar även som sexolog och har lång erfarenhet av olika sexuella svårigheter för både kvinnor och män.

tove.stark@frejamottagning.se

 Ann Thessen

Leg. Barnmorska
Akupunkturutbildning för gravida

Ann har arbetat som barnmorska sedan 1994. Hon har mångårig erfarenhet från preventivmedelsrådgivning, mödrahälsovård, förlossning, antenatal samt BB vård. För Ann är ett professionellt, omtänksamt och personligt bemötande otroligt viktigt. Varje individ ska känna att den får anpassad omvårdnad efter sina egna önskemål.

 Ann-Marie Höjer

Leg. Barnmorska
Utbildad yogainstruktör

Ann-Marie har arbetat i över 20 år som barnmorska, hon har lång och bred erfarenhet från yrket. Hon är utbildad yogainstruktör och håller i gravidyogan på vår mottagning i Enköping. Ann-Marie står för lugn och värme och ser alltid till att individen känner sig hörd och förstådd.


Lena Nilsson
Leg. Barnmorska


Anna Sandberg
Leg. Barnmorska

Maria Wallin
Leg. Barnmorska

Anne Nilsson
Samordnare
Leg. Barnmorska


Marika Pilipson
Leg. Barnmorska