Kurser

Föräldraförberedelse i grupp

Alla som väntar sitt första barn, och är inskrivna hos oss på FREJA mottagning, har möjligheten att delta i våra föräldragrupper. Gruppen är till för att förbereda er inför förlossningen, föräldraskapet och livet tillsammans med det nyfödda barnet. Under träffarna utgår vi från era frågeställningar och behov, ni får möta andra i samma livs fas och någon av FREJAs barnmorskor delger er sin kunskap och erfarenhet.

Läskiga gruppövningar förekommer inte, däremot kaffe/te och frukt! Det är högt i tak, alla frågor är välkomna och det som sägs i gruppen stannar i gruppen.

För mer information kontakta oss på kontakt@frejamottagning.se

 

Gravidyoga

Vi erbjuder gravidyoga för alla FREJAmammor! Öka din rörlighet och kom i god fysisk form före förlossningen tillsammans med Ann-Marie, som är barnmorska på FREJA och yogainstruktör. Yogan kostar inget för dig som är inskriven hos oss.

Gravidyogatillfällen under våren:

10 april

24 april

8 maj

15 maj

22 maj

29 maj

Tiden är densamma vid alla tillfällen, kl 16:45-18:15

Ann-Marie möter upp vid mottagningen. Du tar med egen matta, och en handduk eller filt. Vi rekommenderar att du deltar tre tillfällen eller fler, men det går också bra att komma på enstaka tillfällen.

Anmälans måste göras via kontakt@frejamottagning.se

Läs mer om Ann-Maries yoga på forlivet.nu